Hdp'li Ayhan Bilgen, Mhp'li Başkana İş Teklifinde Bulunacak

Hdp'li Ayhan Bilgen, Mhp'li Başkana İş Teklifinde Bulunacak
Kars Belediye Başkanı HDP'li Ayhan Bilgen, kendisini belediye başkanı olarak tanımadığını açıklayan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel'le ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Kars Belediye Başkanı HDP'li Ayhan Bilgen, kendisini belediye başkanı olarak tanımadığını açıklayan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel'le ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Bilgen, Adıgüzel'e iş teklifinde bulunacağını söyledi.

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel belediye şirket çalışanlarının son günlerde haklarından feragat ederek istifalarının istenmesi iddiaları hakkında açıklama yaptı.

"SENİN BAŞKANLIĞIN BİZİM İÇİN YOK HÜKMÜNDEDİR"

MHP'li Adıgüzel, açıklamasında belediye çalışanlarının işten çıkarılmak istendiğini öne sürerek şu ifadeleri kullandı:

"Burada dağ kanunları geçmez Ayhan Bilgen! Senin belediye başkanlığın bizim için yok hükmündedir. Siyasi görüşü ne olursa olsun belediye de hakkıyla, alnının teriyle çalışanın her zaman yanında olacağız ve hiç birini sizin o eli kanlı siyasetinize yedirtmeyeceğiz. Senin dağ kadrona belediye de yer açtırmak için bunları yaptığını biliyoruz"

(Solda) Tolga Adıgüzel

"İŞ TEKLİFİ YAPACAĞIM"

Kars Belediye Başkanı HDP'li Ayhan Bilgen ise sosyal medyadan MHP'li Adıgüzel'e "Beni belediye başkanı olarak tanımayan MHP Kars İl başkanına iş teklifi yapacağım. Hayırlı cumalar" diye yanıt verdi.

Kars Belediye Başkanı HDP'li Ayhan Bilgen

İşte o mesaj:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.