Hiç tanımadığı üniversiteli genci sebepsiz yere böyle bıçakladı

Hiç tanımadığı üniversiteli genci sebepsiz yere böyle bıçakladı
Bursa’da hiç tanımadığı adam tarafından babasının dükkanı önünde saldırıya uğrayan üniversite öğrencisi sırtından bıçaklandı. Polisin gözaltına aldığı sabıkalı zanlı serbest bırakılırken, mahalle sakinleri şahsın uyuşturucu tedavisi görmesini istiyor. Olay anı da güvenlik kamerasına anbean yansıdı. "Seni unutmadım" diye saldıran zanlının uyuşturucunun etkisiyle halüsinasyon gördüğü tahmin ediliyor.

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi öğrencisi Yasin Çeçen, okul çıkışı babası Ahmet Çeçen'in işlettiği börek dükkanına yardım etmek için uğradı. Bir süre dükkanın önünde esnaf komşusuyla oturan 20 yaşındaki Yasin Çeçen, bir anda hiç tanımadığı Ziya Karatepe'nin (28) bıçaklı saldırısına uğradı.

Sırtından ve kolundan bıçak yarası alan üniversiteli Çeçen ve komşusu, olayın şokuyla hızla kaçmaya başladı. "Seni unutmadım" diye saldırıp bir süre tehditler savuran Karatepe, dükkandan çıkan baba Ahmet Çeçen'i görünce bölgeden koşarak uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ahmet Burak Öztürk
 

İLGİLİ HABER
Büyükçekmecede Görüntülü konuşma kavgası bıçaklama ile bitti Büyükçekmece’de ‘Görüntülü konuşma’ kavgası bıçaklama ile bitti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.