Higuain: "beşiktaş'ta Oynamam Hataydı"

Higuain: "beşiktaş'ta Oynamam Hataydı"
2007 - 2008 sezonunda Beşiktaş forması giyen Gonzalo Higuain'in ağabeyi Federico Higuain, Arjantin'de bir radyo programına katıldı ve Türkiye'de geçirdiği günlerin hata olduğunu söylerken, kurban kesimine şaşırdığını söyledi. Beşiktaş'ta yöneticilerin soyunma odasında kurban.
2007 - 2008 sezonunda Beşiktaş forması giyen Gonzalo Higuain'in ağabeyi Federico Higuain, Arjantin'de bir radyo programına katıldı ve Türkiye'de geçirdiği günlerin hata olduğunu söylerken, kurban kesimine şaşırdığını söyledi.

Beşiktaş'ta yöneticilerin soyunma odasında kurban kestiğini belirten Higuain, "Beşiktaş'ta oynarken soyunma odasına koyun getirdiler ve kafasını kesip, kanını alnıma sürdüler. Orada oynamam kariyerim açısından bir hataydı" ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL'UN MARADONA'SI OLABİLİRİM"

Beşiktaş'a River Plate'den büyük umutlarla gelen Higuain, 14 maçta oynarken gol atamamış ve hayal kırıklığı yaratmıştı. Higuain, Beşiktaş'a imza attıktan sonra Maradona'ya benzetildiği ifade edilerek, "Türkiye'nin Maradona'sı diyebilir miyiz?" şeklindeki soruya, "Arjantin'in Maradona'sı değil, ama inşallah İstanbul'un Maradona'sı olabilirim" diye yanıt vermişti.

34 yaşındaki golcü, MLS ekiplerinden Columbus Crew'de forma giyiyor. 





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.