Hırsızlar Tarafından Rehin Alınan Ünlü İş Adamı Sarar Ve Eşi İlk Kez Konuştu

Hırsızlar Tarafından Rehin Alınan Ünlü İş Adamı Sarar Ve Eşi İlk Kez Konuştu
Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, başından geçen hırsızlık olayıyla ilgili olarak "Soyguncuların, evimizin içini iyi bilen birileriyle bağlantılı olduklarını düşünüyorum.

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, başından geçen hırsızlık olayıyla ilgili olarak "Soyguncuların, evimizin içini iyi bilen birileriyle bağlantılı olduklarını düşünüyorum. Eşim Zehra'yı acımasızca dövdüler" dedi. Cemalettin Sarar'ın eşi Zehra Sarar da o anları "Dehşete kapıldım. Çok eziyet ettiler" diye anlattı.

Birkaç gün önce evine giren hırsızlar tarafından rehin alınan ve yüklü miktarda parası çalınan Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, "Soyguncuların, evimizin içini iyi bilen birileriyle bağlantılı olduklarını düşünüyorum" dedi.

"7 GÜVENLİK ELEMANI DA OLAYI FARK ETMEDİ"

Evlerinin bahçesinde 30 civarında köpek bulunduğunu ancak köpeklerin soygunun gerçekleştiği saatte kapalı bir yerde tutulduğunu ifade eden Sarar, fabrika ve evin güvenliğini sağlayan 7 güvenlik elemanının da olayı fark etmediğini, soyguncuları kaçarken gördüklerini söyledi.

Cemalettin Sarar

REHİN ALINDIĞI ANLARI ANLATTI

Soyguncuların paranın yerini öğrenene kadar kendilerine çok kötü davrandığını belirten Sarar, Sabah yazarı Yavuz Donat'a yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Alt kattaydım. Birden yüzleri maskeli, siyah giyinmiş, biri kadın silahlı 3 kişi ortaya çıktı. Sürekli 'Milyon dolar' diye bağırıyorlardı. Eşimle beni üst kata çıkardılar. Plastik kelepçeyle birbirimize bağladılar. Eşimi acımasızca dövdüler. Evliliğimizden beri hediye gelen, eşime hediye ettiğim tüm mücevherleri alıp gittiler. Plastik kelepçeyi makasla kesip kurtulduk ve polisi aradık."

"DEHŞETE KAPILDIK"

Zehra Sarar da şunları söyledi:

"Maskeli 3 kişi birden eve girdi. Sürekli 'kasa', 'anahtar' diyerek üzerime yürüdüler. Dehşete kapıldım. Çok eziyet ettiler. Canımızı kurtarmak için kasa anahtarlarını verdim. Kasanın yerini sormamalarından, kasanın yerini bildiklerini anladım. Bizi öldürebilirlerdi. Allah bizi korudu. Şimdi toparlanıp kendime geldim. Hayatta kaldığımız için şükür kurbanı kestik."

(Sağda) Zehra Sarar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.