Höwedes Için Galatasaray'a Ciddi Rakip!

Höwedes Için Galatasaray'a Ciddi Rakip!
Galatasaray ile adı anılan Benedikt Höwedes için Lokomotiv Moskova'nın da devreye girdiği belirtildi. Bild gazetesinde yer alan haberde; Lokomotiv Moskova'nın Schalke 04'ün kadroda düşünmediği yıldız stoper için 5 milyon Euro bonservis önerdiği, oyuncuya ise 4 milyon Euro yıllık m.
Galatasaray ile adı anılan Benedikt Höwedes için Lokomotiv Moskova'nın da devreye girdiği belirtildi.

Bild gazetesinde yer alan haberde; Lokomotiv Moskova'nın Schalke 04'ün kadroda düşünmediği yıldız stoper için 5 milyon Euro bonservis önerdiği, oyuncuya ise 4 milyon Euro yıllık maaş teklif ettiği yazıldı. Höwedes'in Lokomotiv Moskova ile görüşmeye başladığı ancak şu an için verilmiş bir kararın olmadığı kaydedildi.

Schalke 04 Sportif Direktörü Christian Heidel ise 28 Temmuz'd ayaptığı açıklamada, "Hem kulüp olarak biz hem de Benedikt Höwedes takım değiştirmesinin iyi olduğunu düşünüyoruz." diyerek oyuncunun transfer olacağını açıklamıştı.

SCHALKE'NİN KAMP KADROSUNA ALINMADI

Galatasaray'ın görüşmelerini sürdürdüğü Benedikt Höwedes, Schalke'nin kamp kadrosuna dahil edilmedi. Avusturya'ya kamp çalışmaları için gidecek olan Schalke'de kadroya alınmayan Höwedes, bireysel çalışmalarını Almanya'da sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.