İbb Başkanlığı'na Vekaleten Atanan Vali Ali Yerlikaya İbb Binasına Geldi

İbb Başkanlığı'na Vekaleten Atanan Vali Ali Yerlikaya İbb Binasına Geldi
İçişleri Bakanlığı tarafından 23 Haziran'da yeni başkan seçilene kadar İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanvekili olarak görevlendirilen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Saraçhane'deki İBB binasına geldi.

İçişleri Bakanlığı tarafından 23 Haziran'da yeni başkan seçilene kadar İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanvekili olarak görevlendirilen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Saraçhane'deki İBB binasına geldi. Yerlikaya'yı kapıda İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile Esenler Belediye Başkanı ve İBB AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu karşıladı.

İBB BAŞKANLIĞINA ALİ YERLİKAYA VEKALET ETTİ

YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin iptaline ve yenilenmesine kadar verdi. İmamoğlu'nun mazbatasının geri alınması kararının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na İstanbul Valisi Ali Yerlikaya vekalet edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını vekaleten yürütecek olan Vali Ali Yerlikaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına geldi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMIŞTI

İçişleri Bakanlığı'nca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi sonucunda yeni başkan belirleninceye kadar İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği açıklandı.

İşte ilk görüntüler:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.