Igor Tudor: ''birden Fazla 10 Numaram Var''

Igor Tudor: ''birden Fazla 10 Numaram Var''
Galatasaray'ın artık bir değil birden fazla 10 numarası var! Cim-Bom'da özellikle Sneijder sonrası Belhanda'nın yerini doldurup doldurmayacağı tartışma konusu olurken, Gençlerbirliği maçına kadar, Faslı futbolcu da eleştirilerin odağına oturmuştu.
Galatasaray'ın artık bir değil birden fazla 10 numarası var! Cim-Bom'da özellikle Sneijder sonrası Belhanda'nın yerini doldurup doldurmayacağı tartışma konusu olurken, Gençlerbirliği maçına kadar, Faslı futbolcu da eleştirilerin odağına oturmuştu. Ancak başkent ekibi karşısında Belhanda, gol pasları ile beğeni topladı.

5 asistle zirvede

Buna karşın teknik direktör Igor Tudor'un 10 numaraya bakışında değişiklik olmadı. Daha önce Belhanda için, "Forma numarasına takılmayın" diyen Hırvat teknik adam, Gençlerbirliği maçından sonra kurmaylarıyla yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Birden fazla 10 numaram var. Örnek mi arıyorsunuz? Gomis'in Mariano'ya pası 10 numara işi... Çalımı, topu önüne alışı ve arkadaşını görmesi... Eren'in Tolga'ya attırdığı gol... Bu takımda herkesin düşündüğü gibi sabit bir 10 numara yok. Bu bazen Belhanda olur, bazen Gomis, Mariano veya Rodrigues olabilir."

Galatasaray'da geride kalan 11 haftaya bakıldığında 5 gollü Belhanda asist krallığında ilk sırada yer alırken, onu 3'er gol pasıyla Gomis ve Rodrigues, 2 asistle Mariano izledi, 1'er kez de Feghouli, Eren, Serdar ve Linnes gol pası verdi.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.