İki Çoban Eşeklere Bayıltana Kadar İşkence Yaptıkları Görüntüleri Sosyal Medyada Paylaştılar!

İki Çoban Eşeklere Bayıltana Kadar İşkence Yaptıkları Görüntüleri Sosyal Medyada Paylaştılar!
Kars'ta eşeklerin başına poşet geçirip, döve döve bayıltan iki kişiye sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor.

Kars'ta eşeklerin başına poşet geçirip, döve döve bayıltan iki kişiye sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor. Olayla ilgili olarak, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kars Şube Müdürlüğü harekete geçti.

EŞEKLERİN BAŞINA POŞET GEÇİRİP SOPAYLA VURARAK BAYILTTILAR

Kars'ın Arpaçay ilçesi'nde çekilen görüntülere göre, hayvan otlatan iki çoban müzik eşliğinde başlarına poşet geçirdikleri eşeğe sopa ile vura vura bayılttı. İki kişi eşeklere işkence yaparken yanlarında bulunan diğer kişi tarafından anbean kaydedildi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILAN GÖRÜNTÜLERE TEPKİ YAĞDI

İşkence görüntülerini daha sonra sosyal medyada paylaşan ikiliye Türkiye'nin her kesiminden gelen tepkiler çığ gibi büyüyor. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Kars Şube Müdürlüğü'nü harekete geçti. Şube Müdürü Murat Doğanay,kendi sosyal paylaşım sitesinden konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

"YAPTIRIM CEZASI UYGULANDI"

DKMP Müdürü Doğanay, "Kars'ta Eşeğin başına poşet geçirip sopa ile vuran şahıs bunu sosyal medyada yayınlayarak oluşturduğu infial Müdürlüğümüzce ivedilikle değerlendirilmiş olup ilgili şahıs hakkında Hayvanları Koruma Kanunun 14. Maddesinin a fıkrasına göre Hayvanlara kasıtlı olarak kötü davranmak,acımasız ve zalimce işlem yapmak, dövmek,aşırı soğuğa ve sıcağa maruz bırakmak, bakımlarını ihmal etmek, fiziksel ve psikolojik acı çektirmek suçundan idari yaptırım cezası uygulanmıştır" ifadelerine paylaşımında yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.