İki Grup Arasındaki Laf Atma Meselesi Yüzünden Çıkan Tartışmada Açılan Ateş Sonucu 1 Kişi Öldü 2 Kişi Yaralandı

İki Grup Arasındaki Laf Atma Meselesi Yüzünden Çıkan Tartışmada Açılan Ateş Sonucu 1 Kişi Öldü 2 Kişi Yaralandı
Kastamonu'da gençler arasında laf atma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kastamonu'da gençler arasında laf atma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Tartışma sırasında bir araç içerisinden açılan ateş sonucu ağır yaralanan Cevat Ahatoğlu (28) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri ateş ettiği ileri sürülen A.Ş. ile aynı araçta bulunan arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, İsfendiyar Mahallesi Saat Kulesi mevkisinde iki grup arasında laf atma dolayısıyla tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bir araç içerisinden rastgele açılan ateş sonrasında tabancadan seken kurşunun isabet ettiği Cevat Ahatoğlu (28) ile yanında bulunan Mert G. ve Nuray D. yaralandı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan Mert G. ile Nuray D., kendi imkanlarıyla Özel Kastamonu Anadolu Hastanesine giderken Cevat Ahatoğlu ise olay yerine çağrılan 112 acil servis ekiplerince Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cevat Ahatoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ahatoğlu'nun cenazesi, hastanenin morguna kaldırıldı. Ayrıca silahlı saldırıda olay yerinde bulunan S.D. ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.

ŞÜPHELİLERİ ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Emniyet güçleri, silahlı saldırı olayına karıştığı ileri sürülen A.Ş. ile aynı araçta bulunan arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.