İlk Kez K-Pop Performansı İzleyen Kuzey Korelilerin Tepkisizliği Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

İlk Kez K-Pop Performansı İzleyen Kuzey Korelilerin Tepkisizliği Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu
Kuzey Kore ile Güney Kore arasında buzların erimesiyle, iki kardeş ülkenin birbirlerine sergilediği tutum da siyasi ilişkileri kadar konuşulmaya başlandı.

Kuzey Kore ile Güney Kore arasında buzların erimesiyle, iki kardeş ülkenin birbirlerine sergilediği tutum da siyasi ilişkileri kadar konuşulmaya başlandı. K-Pop'u ilk kez dinleyen Kuzey Korelilerin gösteri esnasındaki tepkileri, sosyal medyanın gündemine oturdu.

İLK KEZ KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Nisan ayında Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ve eşi Ri Sol Ju, ülkelerinin başkenti Pyongyang'da düzenlenen bir konserde Güney Kore'nin bütün dünyayı kasıp kavuran pop müziği K-pop'un önde gelen isimlerini dinlemiş, böylece Kuzey Koreli bir lider başkent Pyongyang'da Güney Koreli şarkıcıların gerçekleştirdiği bir konsere ilk defa katılmış olmuştu.

KİM JONG, MÜZİSYENLERLE FOTOĞRAF ÇEKİLDİ

Kuzey Kore lideri Kim'in Nisan ayında izlediği bazı şarkılara el çırparak eşlik ettiği ve konserden sonra müzisyenlerle fotoğraf çektirdiği görülürken, Kim Jong Un'un daveti üzerine konser veren Red Velvet grubunun performansını izleyen Kuzey Koreliler eğleniyormuş gibi görünmüyordu. Kuzey Korelilerin konserdeki tepkisizliği sosyal medyada ilginç yorumlara neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.