İmamoğlu, 'sen Utanma, Biz Utanalım' Dediği Cebrail'i Ziyaret Etti

İmamoğlu, 'sen Utanma, Biz Utanalım' Dediği Cebrail'i Ziyaret Etti
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 5 Şubat'ta yaptığı hal ziyaretinde, sabah namazı çıkışında tanıştığı Cebrail Gümüştepe'nin Esenler'deki evinde iftarını açtı. "ONA BU İMKANI SAĞLAYAMADIĞIMIZ İÇİN UTANMIŞTIM" İmamoğlu sosyal medya.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, 5 Şubat'ta yaptığı hal ziyaretinde, sabah namazı çıkışında tanıştığı Cebrail Gümüştepe'nin Esenler'deki evinde iftarını açtı.

"ONA BU İMKANI SAĞLAYAMADIĞIMIZ İÇİN UTANMIŞTIM"

İmamoğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Sevgili Cebrail ile Bayrampaşa Hali'ne karşılaşmıştık, bana okumak istediğini söylemişti. Bu şehrin yöneticileri olarak ona bu imkanı sağlayamadığımız için utanmıştım. Onun eğitim hayatı konusunda her şey güzel oldu. Bugün de çok kıymetli ailesiyle iftarda bir araya geldik" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ekrem İmamoğlu ile sokaklarda fıstık satan ve adının Cebrail olduğu öğrenilen gencin arasında geçen konuşmalar sosyal medyada vatandaşlar tarafından binlerce kez paylaşılmıştı.

"SEN UTANMA BİZ UTANALIM"

İmamoğlu'nun "Çalışmak güzel ama okul ne durumda" diye sorduğu genç, "Maddi durumum elvermedi. Utandığım için söyleyemedim" yanıtını verdi. Bu yanıt üzerine İmamoğlu, "Sen utanma biz utanalım" diyerek genci teselli etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.