İmamoğlu Suç Duyurusunda Bulunmuştu: İstanbul'u Karıştıran Afişler Kaldırıldı

İmamoğlu Suç Duyurusunda Bulunmuştu: İstanbul'u Karıştıran Afişler Kaldırıldı
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçları kesinleşmeden İBB tarafından gece yarısı İstanbul sokaklarına asılan "Teşekkürler İstanbul" pankartları için suç duyurusunda bulundu.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonuçları kesinleşmeden İBB tarafından gece yarısı İstanbul sokaklarına asılan "Teşekkürler İstanbul" pankartları için suç duyurusunda bulundu. Binali Yıldırım'a twitter hesabından seslenen İmamoğlu, "Binali Yıldırım Bey'e de kendini bu manipülasyona feda etmemesini öneriyorum. Bunun arkasındaki siyasi iradeye sesleniyorum, bu yetkisiz insanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım" dedi. İmamoğlu saat 10.00 civarında yaptığı son açıklamada o afiş ve pankartların kaldırıldığını duyurdu.

"TEŞEKKÜRLER İSTANBUL" PANKARTLARI ASILDI

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da AK Partililerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi eliyle yaptığı manipülasyonuna dikkat çekti.

İstanbul'da seçimin kazananı kesinleşmeden AK Parti'nin yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi Binali Yıldırım kazanmış gibi manipülasyona başladı.

AK Parti'liler İBB eliyle Binali Yıldırım'ın pankartlarını İstanbul'da çeşitli yerle asmaya başladı.

Ekrem İmamoğlu

YILDIRIM'A SESLENDİ

Sosyal medya paylaşımında Binali Yıldırım ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'ya seslenen İmamoğlu, "Manipülasyon şimdi de İBB eliyle sürüyor. Gece yarısı pankart operasyonu sadece algı çalışmasıdır. Bu yanlışı şiddetle kınıyor, Binali Yıldırım Bey'e de kendini bu manipülasyona feda etmemesini öneriyorum. " ifadelerini kullandı.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM"

Pankart operasyonunu kınadığını söyleyen İmamoğlu, "Bu pankartı asan emekçilerin bir suçu yok. Bunun arkasındaki siyasi iradeye sesleniyorum bu yetkisiz insanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağım" dedi.

O PANKARTLAR KALDIRILDI

İmamoğlu saat 10.00 civarında yaptığı son açıklamada, İstanbul'u karıştıran afiş ve pankartların kaldırıldığını duyurdu.

Ekrem İmamoğlu Biyografisini Ekrem İmamoğlu Biyografisini "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" Olarak Güncelledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.