İnce'nin Kurultay Sözlerine Chp'den İlk Yanıt: Gündemimizde Yok

İnce'nin Kurultay Sözlerine Chp'den İlk Yanıt: Gündemimizde Yok
Muharrem İnce'nin kurultay sözlerine CHP Sözcüsü Bülent Tezcan cevap verdi.

Muharrem İnce'nin kurultay sözlerine CHP Sözcüsü Bülent Tezcan cevap verdi. Tezcan, "Gündemimizde olağanüstü kurultay yok" dedi.

MUHARREM İNCE KURULTAY ÇAĞRISI YAPMIŞTI

CHP'de gidilecek bir kongrede genel başkan adayı olacağını açıklayan Muharrem İnce,"Sayın Kılıçdaroğlu'ndan bana bir teklif gelmedi. Ama ben bir teklifte bulundum. Ona büyük bir devlet adamlığı yaptığını, kurultayda kendisine rakip olan birisini Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesinin büyük bir devlet adamlığı olduğunu söyledim. Kendisi ile bir yarışa girmek istemediğimi, kendisi isterse kurultayı toplayarak beni genel başkan olarak gösterebileceğini, kendisinin de onursal genel başkan olabileceğini belirttim. Genel Başkan olarak partiyi hazırlayabileceğimi söyledim" demişti.

"ÖRGÜT KENDİSİ ÇÖZER"

Bu teklif üzerine Kılıçdaroğlu'nun yorum yapmadığını belirten Muharrem İnce, kurultay talebine olumsuz yanıt verilmesi ihtimali için ise "Örgüt kendisi çözer" yorumunda bulunmuştu.

İnce'nin Sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan İlk Yanıt: Siyasi Nezaketsizlikİnce'nin Sözlerine Kılıçdaroğlu'ndan İlk Yanıt: Siyasi Nezaketsizlik İnce: Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Olabileceğimi Söyledimİnce: Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Olabileceğimi Söyledim Muharrem İnce'den CHP'yi Karıştıracak Sözler: Kılıçdaroğlu Hayır Derse İşi Örgüt ÇözerMuharrem İnce'den CHP'yi Karıştıracak Sözler: Kılıçdaroğlu Hayır Derse İşi Örgüt Çözer CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce Görüşmesi Sona ErdiCHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce Görüşmesi Sona Erdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.