İngiltere'de yeni karantina kararı! Son 24 saatte 58 bin 784 yeni vaka

İngiltere'de yeni karantina kararı! Son 24 saatte 58 bin 784 yeni vaka
İngiltere Başbakanı Boris Johnson ulusa sesleniş konuşmasında, artan Covid-19 vakaları ve can kayıpları nedeniyle İngiltere'de 3'üncü kez ulusal karantina uygulanacağını duyurdu.

İngiltere'de Covid-19 nedeniyle hızla artmaya devam eden vaka ve can kayıpları ülkede 3'üncü ulusal karantina uygulanmasına neden oldu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson, saat 20.00'de yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, İngiltere genelinde sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu. Johnson, ulusal karantina kurallarının duyurulduğu andan itibaren yürürlüğe girdiğini ve çarşamba günü resmi olarak uygulanacağını belirtti.

Karantina kuralları gereğince ülkedeki tüm mağazalar, restoranlar, spor salonları ve eğlence merkezleri gibi işletmeler kapatılacak. Egzersiz ve mecburi ihtiyaçlar dışında sokağa çıkmak yasaklanacak, ulusal karantina süresince insanların mümkün olduğunca evden çalışması sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.