İnternetini Paylaşanlar Dikkat! Hapse Girebilirsiniz

İnternetini Paylaşanlar Dikkat! Hapse Girebilirsiniz
1 Ocak 2019 itibariyle intenette adil kullanım kotası kaldırıldı böylelikle kullanıcıların belli bir kullanım sonrası hızları düşmeyecek.Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, D Smart ve alternatif operatörler yeni tarifelerinde AKK'siz paketleri uygulamaya koydular. FİYATLAR YÜKSELD

1 Ocak 2019 itibariyle intenette adil kullanım kotası kaldırıldı böylelikle kullanıcıların belli bir kullanım sonrası hızları düşmeyecek.Türk Telekom, Turkcell, Vodafone, D Smart ve alternatif operatörler yeni tarifelerinde AKK'siz paketleri uygulamaya koydular.

FİYATLAR YÜKSELDİ VATANDAŞ ARAYIŞA GİRDİ

Halihazırda kotalı internet kullanan abonelerin kotası operatörler tarafından kaldırıldı ve limitsiz paketlere ek ücret ödemeden geçişleri sağlandı ancak yeni abone olacaklar ya da taahhüdünü yenileyen kullanıcılar yeni AKK'siz tarife ve fiyatlardan hizmet alabilecekler. Kısacası yeni müşteriler AKK'nin kalkması ile beraber yükselen fiyatlardan internet hizmeti alabilecekler.

YÜKSEK FİYATTAN KAÇAYIM DERKEN SUÇLU OLMAYIN

Haber 7'nin haberine göre, hal böyleyken yüksek fiyattan kaçmaya çalışan vatandaşlar farklı yollar deneyebiliyor. Artık internet hızının yavaşlaması gibi bir durum olmadığı için vatandaşlar ortak kullanıma gidebiliyor ancak bunu yapan vatandaşları bekleyen büyük bir tehlike var.

HAPİS CEZASINA KADAR GİDEBİLİR

İnternet bağlantısı paylaşıldığında o kişilerin yasa dışı faaliyetlerinden siz de sorumlu olursunuz. Yasaklı sitelere girmeleri, sanal suçlar işlemeleri ya da terör faaliyetlerine destek vermeleri gibi durumlarda siz de suçlu durumuna düşebilirsiniz.

Öte yandan operatörler tarafından da AKK'siz internete geçilmesi ile beraber ortak bağlantı paylaşımının vatandaşlar arasında artacağını bekledikleri ve bu yüzden fiyatların biraz yüksek tutulduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.