İran Büyükelçiliğinden "Kudüs Işığında Vahdet Toplantısı"

İran Büyükelçiliğinden
İran Büyükelçiliği Kültür Müsteşarlığı, Filistin ve Gazze halkına yönelik katliama dur demek için Kudüs Işığında Vahdet Toplantısı’nın ikincisini düzenledi. İran Büyükelçiliği Kültür Müsteşarlığı tarafından Ankara’da bir otelde, dünyanın gözü önünde yaşanan Müslüman Filistin ve Gazze halkına yönelik katliama ’dur’ demek ve bu zulüm karşısında mazlum Filistin halkının yanında olmak amacıyla Kudüs Işığında Vahdet Toplantısı...

İran Büyükelçiliği Kültür Müsteşarlığı, Filistin ve Gazze halkına yönelik katliama dur demek için Kudüs Işığında Vahdet Toplantısı’nın ikincisini düzenledi.


İran Büyükelçiliği Kültür Müsteşarlığı tarafından Ankara’da bir otelde, dünyanın gözü önünde yaşanan Müslüman Filistin ve Gazze halkına yönelik katliama ’dur’ demek ve bu zulüm karşısında mazlum Filistin halkının yanında olmak amacıyla Kudüs Işığında Vahdet Toplantısı düzenlendi.


Toplantıya İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Hasan Habibollahzadeh, Güney Afrika Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dipuo Letsatsi-Duba katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, İran Büyükelçisi Habibollahzadeh’in konuşması ile devam etti. Büyükelçi Habibollahzadeh, tüm dünya devletlerini Gazze’de yaşanan katliama “dur” demeye davet etti.


Program, iftarın ardından sona erdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.