IŞİD Menzilleri Vuruldu

IŞİD Menzilleri Vuruldu
Terör örgütü IŞİD Suriye'ye bağlı Halep kentinin Azez ilçesi kırsalında bulunan köylere saldırı başlattı.1 kişiyi öldüren militanlar 12 kişiyi de yaraladı.Bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri obüs toplarıyla IŞİD menzillerini vurdu.

Terör örgütü IŞİD Suriye'ye bağlı Halep kentinin Azez ilçesi kırsalında bulunan köylere saldırı başlattı.1 kişiyi öldüren militanlar 12 kişiyi de yaraladı.Bunun üzerine harekete geçen güvenlik güçleri obüs toplarıyla IŞİD menzillerini vurdu.

Olaya ilişkin alınan bilgilere göre,olay gece geç saatlerde IŞİD terör örgütünün Azez ve kırsalındaki Türkmen köylerine saldırmasıyla  başladı. IŞİD Terör örgütünün yaraladığı 13 Suriyeli olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince  Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılardan biri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Hastaneye kaldırılan 12 Suriyelinin ise tedavisi sürüyor. Yapılan saldırılara karşı gece saatlerinden itibaren sınır karakollarında konuşlu bulunan fırtına obüs topları ve ateş destek vasıtalarıyla IŞİD mevzileri vuruldu. Kent merkezinden duyulan top atışları IŞİD menzillerini vurdu. 

Türkiye sınırına 15 kilometre mesafede olan ve IŞİD ile Özgür Suriye Ordusu arasında geçen çatışmalar devam ederken IŞİD'in bazı köyleri ele geçirdiği ve saldırılarını sürdürdüğü haberi alındı.

IŞİD Menzilleri Vuruldu

IŞİD Menzilleri Vuruldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.