İspanya'dan Beşiktaş Için Flaş Guti Iddiası!

İspanya'dan Beşiktaş Için Flaş Guti Iddiası!
İspanya'dan Beşiktaş'ı yakından ilgilendirecek flaş bir iddia ortaya atıldı.
İspanya'dan Beşiktaş'ı yakından ilgilendirecek flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol Sport gazetesinin iddiasına göre Beşiktaş, eski futbolcusu Guti ile yardımcı antrenörlük için görüşüyor.

Guti'yi Şenol Güneş'in yardımcısı yapmak isteyen Beşiktaş'ın İspanyol eski futbolcu ile görüştüğü kaydedilirken Guti'nin 2019-20 sezonunda Beşiktaş A Takımını çalıştıracağı iddia edildi.

2010 yılında Beşiktaş'a transfer olan Guti, 1.5 sezon siyah beyazlı takımda forma giydikten sonra başka bir kulüpte forma giymemiş ve emekli olmuştu.

SALGADO: ''GUTI REAL MADRID'İ ÇALIŞTIRABİLİR''

Real Madrid genç takımını çalıştıran Guti'nin adı Real Madrid A takım teknik direktörlüğü için de geçiyor. Real Madrid'in eski futbolcularından Michel Salgado, yaptığı açıklama ile Zidane'dan sonra Guti'nin Real Madrid'i çalıştırabileceğini söyledi.

İspanyol basınına konuşan Salgado, ''Neden Guti, Real Madrid'i çalıştırmasın ki? İki yıldır Real Madrid genç takımını çalıştırıyor. Zidane bir sezon çalıştırmıştı. Zidane da ilk geldiğinde tüm medya bunun doğru olup olmadığını tartışmıştı.'' sözlerini kullandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.