Isparta Valisi Günaydın, Yaralı Polisleri Hastanede Ziyaret Etti

Isparta Valisi Günaydın, Yaralı Polisleri Hastanede Ziyaret Etti
Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Eğirdir ilçesindeki kamyonun polis noktasına çarpması sonucu yaralanan polisleri hastanede ziyaret etti.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Eğirdir ilçesindeki kamyonun polis noktasına çarpması sonucu yaralanan polisleri hastanede ziyaret etti. Vali Günaydın hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın direksiyon kilitlenmesi sonucu meydana geldiğini doğrulayarak, yaralı polislerin durumunun iyi olduğunu iletti.

Isparta'nın Eğirdir ilçesi girişindeki polis ve jandarma kontrol noktasında duramayan kamyonun konteynere çarpması sonucu 2'si polis 3 kişinin yaralandığı kaza sonrasında Isparta Şehir Hastanesi'ne giden Vali Şehmus Günaydın, yaralı polis memurlarını ziyaret etti.

Hastane çıkışında gazetecilere açıklama yapan Vali Günaydın, "Eğirdir'deki polis noktamıza yem yüklü bir kamyon çelik bariyerleri aşarak çarpmış ve maalesef olayda 2 arkadaşımız yaralanmış. Arkadaşlarımızı ziyaret ettik ve hayati tehlikesi yok çok şükür. Buradaki doktor arkadaşlarımız tedavileriyle ilgileniyorlar. Ne gerekiyorsa arkadaşlarımız yapacaklar, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben de kendilerini ziyaret ettim ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Kamyonun direksiyonu kilitlenmiş. Bize gelen ilk bilgiler bu şekilde. Kamyonun direksiyonun kilitlenmesi sonucu polis noktamıza bir çarpma olmuş. Arkadaşlarımız olayın arkasına da bakıyorlar. Bütün yönüyle olay inceleniyor. Ama tabi bizim için önemli olan arkadaşlarımızın sağlığı. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

Vali Günaydın'ın ziyareti sırasında hastanede İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Erol ile emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve polisler de yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.