İstanbul'da Banka Soygunu! Çatışma Çıktı, Polis Operasyon Başlattı

İstanbul'da Banka Soygunu! Çatışma Çıktı, Polis Operasyon Başlattı
İstanbul Şişli'de bulunan bir banka silahlı iki kişi tarafından soyuldu.

İstanbul Şişli'de bulunan bir banka silahlı iki kişi tarafından soyuldu. İddialara göre, bankaya silahlı ve maskeli giren şüphelilere müdahale eden güvenlik görevlisi soyguncuların ateş etmesi sonucunda yaralandı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALANDI

İstanbul, Şişli Perihan Sokak'ta bugün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, sokak içinde bulunan banka şubesine gelen motosikletli içeri girdi. Silahlarını çıkaran soyguncu banka görevlisinden paraları poşete doldurmasını istedi. Bu sırada güvenlik görevlisini kendilerini engellemek isteyince soyguncular görevliye ateş açtı. Güvenlik görevlisi yaralanırken, şahıslar paralarla kayıplara karıştı.

GÖRGÜ TANIĞI: MOTORLA KAÇTILAR

Polisin şahısları yakalama çalışması devam ediyor.Görgü şahitleri ise, "İki kişi geldi. İçeri girdiler. Bağrışma ve çatışma sesi duyduk. Ardından motorla kaçtılar" dedi. Kaçarken ateş açan soyguncular güvenlik görevlisini yaraladı. Çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Kaçan zanlıların yakalanması için çalışmalara operasyon başlatıldı.

POLİS, SOYGUNCULAR İÇİN ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Yüzleri maskeli 2 şüpheli bankadan bir miktar parayı aldıktan sonra motosikletle kaçtı. Polise ile soyguncular arasında kovalamaca yaşandığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.