İstanbul'da Korkutan Yangın

İstanbul'da Korkutan Yangın
İstanbul'da bulunan bir plastik fabrikasında çıkan yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Bayrampaşa'da bulunan Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'nde bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, sanayi sitesinde yer alan diğer iş yerlerine de sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye grubu ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, bir yandan da merdiven araçlarıyla mahsur kalan işçileri kurtarmaya çalıştı. Yanan sanayi merkezinde zaman zaman patlamaların meydana geldiği de görüldü.İtfaiyenin yangına müdahalesi sürüyor.

 Yangın, iş merkezinin otoparkına sıçradı

Bayrampaşa'daki fabrika yangını, iş merkezinin otopark olarak kullanılan üst katında bulunan alana da sıçradı. Otoparktaki araçlar alev alev yanmaya başladı.

 

 

Bayrampaşa'da Baltaş Kilimciler Sanayi Sitesi'nde plastik fabrikasında çıkan yangın, iş merkezinin en üst katında otopark olarak kullanılan kısma sıçradı. Yaklaşık 30 aracın bulunduğu alandaki otomobiller birer birer yanmaya başladı. Araçlarda zaman zaman patlamaların yaşandığı görüldü. İtfaiyenin yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.