İstanbul'da Silahlı Market Soygunu

İstanbul'da Silahlı Market Soygunu
Herşeyden habersiz alışveriş yapmaya gelen bir müşteriyi kapıdan kovan soyguncular güvenlik kamerasına yakalandı.

Sultangazi'de bir markete giren yüzleri maskeli ve silahlı iki soyguncu, para kasasını alarak kaçtı. Herşeyden habersiz alışveriş yapmaya gelen bir müşteriyi kapıdan kovan soyguncular güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, 13 Nisan'da Sultangazinin Yunus Emre mahallesinde bir markette yaşandı. Akşam saatlerinde bir araçla markete gelen yüzleri maskeli iki soyguncu, kasaya yöneldi. Kasiyeri silahla tehdit eden hırsızlar, marketteki müşterilere aldırmadan içerisinde bin 280 lira bulunan para kasasını alarak kaçtı. Soygun anında yaşanan ilginç bir olayda kayıtlara yansıdı. Dükkanda gerçekleşen silahlı soygun esnasında, bir vatandaş olanlardan habersiz alışveriş için markete girmeye çalışıyor. Marketin kapısında, vatandaşı karşılayan soygunculardan birisi içeri girmemesi için uyarıda bulunuyor. Alışveriş yapmak için market kapısına gelen adamın, gaspçının kendisini kapıdan kovması sonrası şaşkınlık hali de güvenlik kamerası tarafından kaydediliyor.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ YAKALANDI

Olayın ertesi günü soygunu gerçekleştiren şüphelilerden biri Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrası Gaziosmanpaşa'da saklandığı yerde yakalandı. Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen F.B.'nin çeşitli suçlardan kaydı olduğu öğrenildi. Suça karışan diğer şüpheli ise polis tarafından her yerde aranıyor.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Marketin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, gaspçıların hızlı bir şekilde içeri girdiği görülüyor. Kasiyeri silahla tehdit eden soygunculardan birisi kasayı parayla birlikte alırken diğeri de kapıyı gözlüyor. Silahlı gasp sırasında, alışveriş için markete gelen vatandaşın anı ve gaspçının müşteriyi kovması da güvenlik kameraların da görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.