İşte Galatasaray'ın Zirve Ihtimalleri

İşte Galatasaray'ın Zirve Ihtimalleri
Şampiyonluk yarışına adeta yeni baştan giren Galatasaray, 8 puan gerisinde olduğu rakibi Başakşehir ile bir anda puanları eşitleme şansını yakaladı.
Şampiyonluk yarışına adeta yeni baştan giren Galatasaray, 8 puan gerisinde olduğu rakibi Başakşehir ile bir anda puanları eşitleme şansını yakaladı. Eğer sarı-kırmızılılar, Atiker Konyaspor'a karşı yarın akşam 3 puan alırsa, averajla lider olacak, son 4 haftada büyük bir avantajı eline geçirecek.

Fatih Terim ve takımının önünde de şu anda şampiyonluk ihtimalleri dikkat çekiyor. Yarınki maçla beraber 5 karşılaşmaya çıkacak Cim-Bom'un zirve ihtimalleri şöyle:

33. HAFTADA TUR

Galatasaray, eğer ligde kalan 5 maçını alırsa, hiçbir rakibine bakmadan şampiyon oluyor. 33. hafta evinde şu anda lider olan Medipol Başakşehir'i devirirse 3 puan öne geçip, şampiyonluk turu atacak.

BERABERLİK HAKKI

Galatasaray, Medipol Başakşehir'in Göztepe'ye kaybetmesiyle ilginç bir avantaj daha yakaladı. Cim-Bom, 33. haftada Başakşehir'i evinde yenerse, bir beraberlik hakkına sahip. Yani, turuncu-lacivertliler, Türk Telekom Stadı'na 2 puan önde gelse bile Aslan yine kendi kaderini kendi çizme şansını elinde tutuyor.

YENİLGİ HAKKI

Galatasaray maç eksiği ile şu anda Medipol Başakşehir'in 3 puan gerisinde, Beşiktaş'ın 3 puan önünde... Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş ve Başakşehir'i yenip, diğer maçlarından birini kaybetse bile Başakşehir ikinciyse ikili averajla, Beşiktaş ikinci olursa da puan farkıyla şampiyon oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.