İşte Gomis'in Sırrı! 2 Gol Tesadüf Değil...

İşte Gomis'in Sırrı! 2 Gol Tesadüf Değil...
Galatasaray'ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis  yine işbaşındaydı.
Galatasaray'ın Fransız forveti Bafetimbi Gomis  yine işbaşındaydı. Sezona arka arkaya gollerle başlayan 32 yaşındaki futbolcu, 2 haftalık suskunluğunun ardından yine golünü attı. Sahada basmadık yer bırakmayan sarı-kırmızılı yıldız, 54. dakikada topla buluştuğunda tabiri caizse yırtındı, didindi; üst üste 2. şutunda ağları havalandırdı. Attığı golden sonra teknik direktör Tudor'a koşan Gomis, sevincini tüm takımla paylaştı.

 11 gole direkt katkı 76. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Aslan, orta sahadan aldığı topu sürekleyerek ceza alanına girdi, üstüne de penaltı aldı. 1 dakika sonra attığı penaltıyla ligde 9. golünü kaydetti. Gomis gecenin yıldızı olurken, yine 9 golü bulunan Göztepeli Jahovic ile birlikte krallıktaki iddiasını da sürdürdü. Ligde 2 de asisti bulunan Fransız golcü karşılaşmaların tamamına ilk 11'de başladı.

Gomis, attığı golle birlikte bir özelliğini daha ortaya koydu. İsabetli şutlarıyla göz dolduran Fransız, bu sezon rakip kalelere 13. isabetli şut çekti, 9'unda golü buldu. Milli arada da özel çalışan Gomis, 2 haftalık suskunluğuna da son verdi

ÇOK ÇALIŞTI VE BAŞARDI
180 dakikalık suskunluğuna son veren Gomis, hafta içinde takımla çalışmalarının yanı sıra bireysel idmanlara da ağırlık vermişti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.