İşte Phillip Cocu'nun Sözleşme Fesih Şartları

İşte Phillip Cocu'nun Sözleşme Fesih Şartları
Fenerbahçe, ligde galibiyeti olmayan Ç.Rize'den 11 dakikada 3 gol yedi deplasmanda mağlup oldu.
Fenerbahçe, ligde galibiyeti olmayan Ç.Rize'den 11 dakikada 3 gol yedi deplasmanda mağlup oldu. Teknik direktör Cocu'nun istifası da gündeme gelirken sözleşmesi ile ilgili ilginç maddeler göze çarptı

İŞTE PHİLLİP COCU'NUN SÖZLEŞME FESİH ŞARTLARI

1- Fesih tarihinden itibaren 1 yıllık maaşını tam olarak alır.

2- Kontratın 3. yılında fesih olursa kalan ayların maaşını alır.

3- Sezon içinde fesih olursa hak edilmiş tüm bonusları alır.

4- Sezon içinde fesih olur ve Fenerbahçe o sezonu şampiyon tamamlarsa, sezon sonuna kadar hakedilecek olan tüm bonusları alır.

5- Sezon içinde fesih olur ve Fenerbahçe sezonu liderin en fazla 8 puan gerisinde tamamlarsa sezon sonuna kadar hak edilecek olan tüm bonuslarını alır.



Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor deplasmanında aldığı 3-0'lık yenilgi bardağı taşırdı. İlk yarıda yenen 3 golden sonra ve maçın ardından olmak üzere iki kez soyunma odasına inen Başkan Ali Koç'un da pes ettiği ve artık Hollandalı'ya sabrının kalmadığı belirtildi. 

141
Fenerbahçe, Süper Lig'de deplasmanda 141 maç sonra ilk kez ilk yarıda kalesinde üç gol gördü. Sarı lacivertliler en son 23 Ağustos 2010'da Trabzonspor deplasmanının ilk yarısında üç gol yemişti (Aykut Kocaman'ın ligde Fenerbahçe başındaki ilk deplasman maçıydı)



7
Sarı-lacivertliler, 2 puanlı sistemle oynanan 1968-69 sezonundan bu yana (5 puan- 1GB/3B/3M) ligdeki en kötü ilk 7 haftasını (7 puan- 2G/1B/4M) geride bıraktı.

Geçen sezon ilk 7 haftada 4 deplasman maçında 8 gol atıp 5 gol yiyen F.Bahçe, bu sezon 4 dış sahada 1 gol atıp, 5 gol yedi.



Benzia maç sonrası tribünlere giderken taraftarlardan böyle özür diledi. Cezayirli yıldız karşılaşma sonunda da sosyal medyadan kızgın surat paylaşımı yaptı.

CUMHURBAŞKANI RİZE'Yİ KUTLADI

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'nin, taraftarı olduğu F.Bahçe'yi 3-0 yendiği maçı takip etti. Erdoğan karşılaşma sonrası Rize Başkanı Hasan Kartal'ı arayıp tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.