Kadıköy'de Son Galibiyeti Alan Galatasaraylılar Konuştu

Kadıköy'de Son Galibiyeti Alan Galatasaraylılar Konuştu
Kadıköy'deki 22 Aralık 1999'daki son Fenerbahçe galibiyetini sahada gören Galatasaraylı futbolcular da duygularını anlattı.
Kadıköy'deki 22 Aralık 1999'daki son Fenerbahçe galibiyetini sahada gören Galatasaraylı futbolcular da duygularını anlattı. Eski oyuncular, 19 seneyi bulan hasreti şöyle yorumladılar:

MEHMET BÖLÜKBAŞI: Çok soğuk bir havada oynanmıştı, kalede donma tehlikesi geçirmiştim! Kazanmamız normaldi. Muhteşem bir takımımız vardı. Son 20 yıldaki derbilerde Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı ezdiği sadece 1-2 maç vardır. Hep oyun oynayan ve golleri kaçıran Galatasaray ama bir kere gelip atan F.Bahçe!

ERGÜN PENBE: O zaman Kadıköy'deki stat daha tam yapılmamıştı. Hem seyirci hem saha hem de hava koşullarıyla mücadele etmiştik. Moldovan orta kesmişti ama rüzgardan top kaleye girdi. 2-1'i korumasını bildik ve büyük bir başarı elde ettik.

FATİH AKYEL: O gün Hagi oynamıyordu ama biz takım olarak inanmıştık. İlk yarıda 2-0 öne geçtik ve yağmur yüzünden iyice ağırlaşan zemin skoru korurken bize yaradı. İki takımın da formasını giydim. Psikolojiler farklı diyebilirim. Galatasaray'da stres, Fenerbahçe'de ise derbiler öncesi öz güven vardır. Kadıköy'de yenik duruma düşen Galatasaraylı futbolcular, 'Acaba yine kazanamayacak mıyız?' endişesini taşıyorlar.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.