Kadir Mısıroğlu'nun Cenazesinde Atatürk Pankartı Açanlar Gözaltına Alındı

Kadir Mısıroğlu'nun Cenazesinde Atatürk Pankartı Açanlar Gözaltına Alındı
2013 yılında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Mustafa Kemal'e zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin!.." ifadelerini kullanan tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nun cenaze töreninde "Mustafa Kemal'le zerre muhabbetimiz olmadığı için buradayız" pankartı açıldı. SON YOLCULUĞUNA U.

2013 yılında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Mustafa Kemal'e zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin!.." ifadelerini kullanan tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'nun cenaze töreninde "Mustafa Kemal'le zerre muhabbetimiz olmadığı için buradayız" pankartı açıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Bir süredir şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören Kadir Mısıroğlu, çoklu organ yetmezliği nedeniyle 86 yaşında vefat etti. Tarihçi Mısıroğlu'nun cenazesi, Çamlıca Camii'nden kaldırıldı. Kadir Mısıroğlu'nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Üsküdar'daki Nasuh Mehmet Efendi Camisi haziresine defnedildi.

"ZERRE MUHABBETİMİZ OLMADIĞI İÇİN BURADAYIZ" PANKARTI AÇTILAR

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki sözleri nedeniyle sıkça gündem olan Mısıroğlu yıllar önce sosyal medya hesabından "Mustafa Kemal'e zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin" ifadelerini kullanmıştı. Mısıroğlu'nun cenaze töreninde bir kişi, "Mustafa Kemal'e zerre muhabbetimiz olmadığı için buradayız" şeklinde bir döviz açtı. Polis kalabalığın içine girerek bu kişiyi gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.