'karım Kayıp' Deyip Karakola Gitti, Korkunç Cinayet Ortaya Çıkınca Tutuklandı

'karım Kayıp' Deyip Karakola Gitti, Korkunç Cinayet Ortaya Çıkınca Tutuklandı
Isparta'da 2 gün önce öldürdüğü eşi için kayıp ilanı vermek için emniyete giden kamyon şoförünün çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis cinayeti ortaya çıkardı. KARISINI BOĞDUKTAN SONRA BOŞ ALANA ATTI Isparta'da kamyon şoförlüğü yapan 23 yaşındaki F.T, 15 Ekim'de.

Isparta'da 2 gün önce öldürdüğü eşi için kayıp ilanı vermek için emniyete giden kamyon şoförünün çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis cinayeti ortaya çıkardı.

KARISINI BOĞDUKTAN SONRA BOŞ ALANA ATTI

Isparta'da kamyon şoförlüğü yapan 23 yaşındaki F.T, 15 Ekim'de eşi Ümmühan T.'yi (22) boğarak öldürdükten sonra, cesedi Keçiborlu-Dinar yolundaki boş alana attı.

"KARIM KAYBOLDU" DEYİP KARAKOLA GİTTİ

Olaydan bir gün sonra Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giden F.T. polise 'karım kayboldu' diyerek, kayıp müracaatında bulundu.

POLİS, ÇELİŞKİLİ İFADELERDEN ŞÜPHELENDİ

Bu sırada çelişkili ifadeler veren F.T.'nin durumundan şüphelenen polis, yaptığı sorgulama sonucu eşini eşarpla boğarak öldürdüğünü itiraf ettirdi.

GÖZALTINA ALINDI

Daha sonra cesedi attığı yeri polise gösteren şüphelinin gözaltına alınarak jandarma ekiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Öte yandan, cinayetin nedeni kesin olarak bilinmezken, aldatma şüphesi ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.