Kayıp Gazeteci İçin Kritik Ziyaret! Abd Dışişleri Bakanı Pompeo Suudi Arabistan'a Gitti

Kayıp Gazeteci İçin Kritik Ziyaret! Abd Dışişleri Bakanı Pompeo Suudi Arabistan'a Gitti
ABD Başkanı Donald Trump'ın kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın akıbetini Suudi Arabistan tarafı ile görüşmesi için görevlendirmesinin ardından yola çıkan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Riyad'a vardı. TRUMP SUUDİ ARABİSTAN'A GÖNDERECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI Suudi gazeteci .

ABD Başkanı Donald Trump'ın kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın akıbetini Suudi Arabistan tarafı ile görüşmesi için görevlendirmesinin ardından yola çıkan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Riyad'a vardı.

TRUMP SUUDİ ARABİSTAN'A GÖNDERECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdiğinden beri haber alınamaması ABD Başkanı Trump için de büyük bir soruna dönüştü. Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a destek vermesiyle dikkat çeken Donald Trump, Selman'ı eleştiren Kaşıkçı'nın ortadan kaybolmasıyla ilgili , Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'yu Suudi Arabistan'a göndereceğini açıklamıştı.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN SONRA TÜRKİYE'YE GELECEK

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi, ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Kral Salman ile kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın durumunu görüşmek için gittiği Suudi Arabistan'dan sonra Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.