Kayıp Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Konsolosluğa Girerken Görüntüsü Ortaya Çıktı

Kayıp Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Konsolosluğa Girerken Görüntüsü Ortaya Çıktı
Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha görülmeyen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluğa giriş anına ait görüntüler ortaya çıktı. Washington Post, Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha görülmeyen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın s.

Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha görülmeyen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluğa giriş anına ait görüntüler ortaya çıktı.

Washington Post, Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra bir daha görülmeyen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüsünü yayınladı.

2 EKİM'DEN SONRA HABER ALINAMADI

Fotoğrafta, Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim 13.14'te konsolosluğu giriş yaptığı görülüyor.

İşte kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın son görüntüsü;

EMNİYET SORUŞTURMA YÜRÜTÜYOR

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, evlilik işlemleri için 2 Ekim'de Suudi Arabistan Başkonsolosluğundaki randevusuna giden Cemal Kaşıkçı'nın (Jamal Ahmid H. Khashoggi) Başkonsolosluktan çıkmadığı tespit edildi.

Ayrıca bir kısmı Suudi yetkili olan 15 Suudi vatandaşının, 2 uçakla İstanbul'a gelip aynı saatlerde Başkonsoloslukta bulundukları ve daha sonra ayrılarak geldikleri ülkelere döndükleri belirlendi.

Cemal Kaşıkçı

Kaşıkçı'nın Başkonsolosluğa girdiği saatle, nişanlısının kendisinden haber alamadığını bildirdiği süre zarfında Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna yapılan tüm giriş çıkışlar da emniyet tarafından inceleniyor.

ERDOĞAN VE TRUMP'TAN AÇIKLAMA

Cemal Kaşıkçı'nın durumu tüm dünyada endişeye neden oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi gazeteciyle ilgili süreci bizzat takip ettiğini söylemişti.

Birleşmiş Milletler'in ardından ABD Başkanı Donald Trump da konuyla ilgili endişeli olduğunu söylemişti.

ABD Başkanı Trump'tan Gazeteci Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Endişe DuyuyorumABD Başkanı Trump'tan Gazeteci Cemal Kaşıkçı Açıklaması: Endişe Duyuyorum Kayıp Gazetecinin Oğlu İlk Kez Konuştu: Babamın Kayboluşu Politik Bir Hale GetirilmesinKayıp Gazetecinin Oğlu İlk Kez Konuştu: Babamın Kayboluşu Politik Bir Hale Getirilmesin Erdoğan, Kayıp Gazeteciyle İlgili Konuştu: Suudiler 'Buradan Çıktı' Diyerek Kendini KurtaramazErdoğan, Kayıp Gazeteciyle İlgili Konuştu: Suudiler 'Buradan Çıktı' Diyerek Kendini Kurtaramaz Kayıp Gazeteci Krizinde Türkiye Konsoloslukta Arama İçin İzin Talep EttiKayıp Gazeteci Krizinde Türkiye Konsoloslukta Arama İçin İzin Talep Etti Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Sır Perdesini Camı Film Kaplı Siyah Minibüs Aralayacak!Kayıp Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Sır Perdesini Camı Film Kaplı Siyah Minibüs Aralayacak! Cemal Kaşıkçı'nın Dayısı Adnan Kaşıkçı Kimdir?Cemal Kaşıkçı'nın Dayısı Adnan Kaşıkçı Kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.