Kayserispor'da Deniz Ve Şamil Sevinci

Kayserispor'da Deniz Ve Şamil Sevinci
Sakatlıkları nedeniyle haftalardır forma giyemeyen Kayserispor'un iki önemli ismi Deniz ve Şamil'ın tedavileri bitmek üzere.Takımdan ayrı çalışan iki oyuncunun  Sivasspor maçına yetiştirilmeleri için seferberlik başlatıldı.
Sakatlıkları nedeniyle haftalardır forma giyemeyen Kayserispor'un iki önemli ismi Deniz ve Şamil'ın tedavileri bitmek üzere.

Takımdan ayrı çalışan iki oyuncunun  Sivasspor maçına yetiştirilmeleri için seferberlik başlatıldı. Kadro kurmakta zorlanan teknik heyetin Deniz ve Şamil'in geri dönmesi ile rahat bir nefes almış olacak.

5 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Kayserispor, Sivasspor maçı ile birlikte kötü günleri geride bırakmanın amacında. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kaderini belirleyecek mücadele için Başkan Erol Bedir de taraftara seslendi.

Sivasspor maçında taraftar rekoru beklediklerini söyleyen Bedir, " Bu maç çok önemli. Kazanmalıyız. Desteğe ihtiyacımız var. Tribünler dolmalı. Rekor kırmalıyız"diye  konuştu. İki takım arasında oynanan mücadelelerin her zaman zor geçtiğini anımsatan Başkan Bedir," Sivasspor'u eli boş göndermeliyiz."dedi.
 
Haber: Faruk Aydemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.