Kazada Can Veren Sürücünün Cenazesinde, Cemaat Köye Sığmadı

Kazada Can Veren Sürücünün Cenazesinde, Cemaat Köye Sığmadı
Erzurum'un Tortum İlçesi Şenyurt Mahallesinde önceki gün trafik kazası sonucunu hayatını kaybeden Kadir Demir'in (44) cenazesi toprağa verildi.

Erzurum'un Tortum İlçesi Şenyurt Mahallesinde önceki gün trafik kazası sonucunu hayatını kaybeden Kadir Demir'in (44) cenazesi toprağa verildi. Cenaze namazında cemaat köye sığmadı.

KAMYONUYLA KAZA YAPTI, CAN VERDİ

Tortum'un Şenyurt mahallesinde ikamet eden ve harfiyat işleri ile uğraşan Kadir Demir önceki gün kendi kamyonu ile kaza yaparak hayatını kaybetti.

CENAZESİNE BEŞ BİN CİVARINDA KİŞİ KATILDI

Bölge halkının çok sevdiği yardım severliği ile tanınan Demir'in ölüm haberi Tortum'u ve bölge ilçeleri yasa boğdu. Evli ve üç çocuk babası olan Demir'in cenazesine beş bin civarında kişi katıldı.

CAMİYE SIĞMADILAR

Camiye sığmayan cemaat bahçede namaz kıldı. Kadir Demir cenaze namazının ardından sevenlerinin duaları eşliğinde köy mezarlığına defnedildi.

Liseli Kıza Ormanda İşkence Yapan Vicdansızlara 23'er Yıl Hapis İstemiLiseli Kıza Ormanda İşkence Yapan Vicdansızlara 23'er Yıl Hapis İstemi TEM'de Feci Kaza! TIR Parçalandı, Kasadaki Büyükbaş Hayvanlar Yola SavrulduTEM'de Feci Kaza! TIR Parçalandı, Kasadaki Büyükbaş Hayvanlar Yola Savruldu Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.