Kemal Kılıçdaroğlu Ve Muharrem İnce Ankara'da Bir Araya Geldi

Kemal Kılıçdaroğlu Ve Muharrem İnce Ankara'da Bir Araya Geldi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bu akşam bir araya geldi. İnce ile Kılıçdaroğlu arasında seçimden sonra gerçekleşecek ilk görüşme oldu. KILIÇDAROĞLU, PARTİ İL BAŞKANLARINA ÇAĞRI YAPMADIĞINI.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bu akşam bir araya geldi.

İnce ile Kılıçdaroğlu arasında seçimden sonra gerçekleşecek ilk görüşme oldu.

KILIÇDAROĞLU, PARTİ İL BAŞKANLARINA ÇAĞRI YAPMADIĞINI SÖYLEDİ

Muharrem İnce 81 ile teşekkür ziyareti yapacağını açıklamıştı. Kılıçdaroğlu da bunun üzerine, "Partinin il başkanlarına çağrımdır: karşılayacak, gezdirecek, gerekeni yapacak, uğurlayacaksınız" demişti. İnce verdiği bir röportajda Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasının doğru olmadığını söylemişti.

"BENİM AĞZINDAN KURULTAY DİYE BİR ŞEY DUYMAYACAKSINIZ"

Muharrem İnce'nin partisinin üzerinde oy oranına ulaşması sonrası CHP'de kurultay tartışması yaşanmış, İnce ise, 'Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duymayacaksınız." demişti.

Kılıçdaroğlu ile İnce asrasında yapılacak görüşme merakla bekleniyordu. İkilinin görüşme sonrası açıklama yapıp yapmayacağına ilişkin gelen bir bilgi yok.

2018 ERKEN SEÇİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.