Kemal Sunal Yorumuyla Gündeme Gelen Cemile Bayraktar, Kendisini Eleştirenlere Dava Açtı

Kemal Sunal Yorumuyla Gündeme Gelen Cemile Bayraktar, Kendisini Eleştirenlere Dava Açtı
Geçen yıl sonu Yeni Şafak'tan ayrılan yazar Cemile Bayraktar, Türkiye Sineması'nın usta ismi Kemal Sunal'ın rol aldığı filmler hakkında tartışma yaratan sözler söyledi.

Geçen yıl sonu Yeni Şafak'tan ayrılan yazar Cemile Bayraktar, Türkiye Sineması'nın usta ismi Kemal Sunal'ın rol aldığı filmler hakkında tartışma yaratan sözler söyledi. Attığı tweetlerden sonra eleştirilen Bayraktar, yeni bir açıklama yaparak dava açtığını duyurdu.

"HEPSİNE DAVA AÇTIM"

Eleştirilere dayanamayan Bayraktar, "Kemal Sunal filmleri ile büyüdük, o kutsalımız, konuşamazsın" diye söze başlayıp diğer kutsallar; kadın, anne, din daha ne varsa onlara en galiz küfürleri edenlerin değeri, tabusu yok terbiyesizliği var. Merak ediyorum Kemal Sunal, bu halka mı sırtını dayadı? Hepsine dava açtım" açıklamasını yaptı.

"ADINI 3 SANİYE SONRA UNUTTUĞUM KİŞİ"

Cemile Bayraktar'a en sert tepkilerden biri de gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı, yazar için "Türkiye'de filmleri en çok seyredilen, üzerinden yıllar geçtiği halde hala güldüren, düşündüren, eğlendiren Kemal Sunal'ın filmlerini eleştirmiş adını hayatımda ilk kez duyduğum ve duyduktan yaklaşık 3 saniye sonra unuttuğum biri. Demiş ki, "Kemal Sunal filmleri bu ülke insanına hakarettir" dedi.

Megastar Tarkan'dan Kemal Sunal İçin Duygusal Paylaşım: Adına ve Sana Toz KondurmayızMegastar Tarkan'dan Kemal Sunal İçin Duygusal Paylaşım: Adına ve Sana Toz Kondurmayız Cemile Bayraktar'a Fatih Altaylı'dan Sert Tepki : Adını İlk Kez Duyduğum Birini Kemal Abi'nin İsmiyle AnmayınCemile Bayraktar'a Fatih Altaylı'dan Sert Tepki : Adını İlk Kez Duyduğum Birini Kemal Abi'nin İsmiyle Anmayın Tepkilerin Çığ Gibi Büyüdüğü Cemile Bayraktar Eleştirilere Sert Çıktı: Siz de Haddinizi BileceksinizTepkilerin Çığ Gibi Büyüdüğü Cemile Bayraktar Eleştirilere Sert Çıktı: Siz de Haddinizi Bileceksiniz Ünlü İsimler Kemal Sunal'a Yapılan Eleştiriye Sessiz KalmadıÜnlü İsimler Kemal Sunal'a Yapılan Eleştiriye Sessiz Kalmadı Eski Yeni Şafak Yazarı Cemile Bayraktar Kimdir?Eski Yeni Şafak Yazarı Cemile Bayraktar Kimdir? Ali Sunal, Babası İçin Ali Sunal, Babası İçin "Zihinsel Anlamda Kötülük" Diyen Cemile Bayraktar'a Sert Çıktı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.