Kevin Trapp Için Fenerbahçe'nin Rakibi Vieira!

Kevin Trapp Için Fenerbahçe'nin Rakibi Vieira!
Fenerbahçe ile adı geçen Kevin Trapp için Nice'nin de araya girdiği belirtildi. France Football'da yer alan haberde; Nice Teknik Direktörü Patrick Vieira'nın Dijon'a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından hem Hatem Ben Arfa, hem de Kevin Trapp transferleri için yönetime talepte bulunduğ.
Fenerbahçe ile adı geçen Kevin Trapp için Nice'nin de araya girdiği belirtildi.

France Football'da yer alan haberde; Nice Teknik Direktörü Patrick Vieira'nın Dijon'a 4-0 mağlup oldukları maçın ardından hem Hatem Ben Arfa, hem de Kevin Trapp transferleri için yönetime talepte bulunduğu belirtildi. PSG'de üçüncü kaleci durumunda olan Kevin Trapp'a ilk 11 garantisi vereceği belirtilen Patrick Vieira'nın bu transferde ısrarcı olduğu kaydedildi.

KEVIN TRAPP'IN TRANSFER İÇİN İKİ ŞARTI VAR

Gianluigi Buffon ve Alphonse Areola'nın arkasında kalan Kevin Trapp'ın başka bir kulübe gitmek istediği belirtilirken, iki şartına vurgu yapıldı.

Kevin Trapp'ın ilk şartının 4 milyon Euro'luk net maaşı olduğu ve Fransa'daki vergi yasaları gereği Nice'nin bu maaşı vermekte zorluk çekeceği ifade edildi.

İkinci şartının ise model olan kız arkadaşı Izabel Goulart'ın da gideceği şehri onaylaması olduğu, Nice'nin bu konud aavantajlı olduğu belirtildi.

CANAL PLUS: "FENERBAHÇE, TRAPP İÇİN TEMASTA"

Fransa'da yayın yapan Canal Plus'ten Romain Collet-Gaudin'in Twitter hesabından paylaştığı habere göre Fenerbahçe, Paris Saint Germain'in yedek kalecisini kiralamak istiyor. Gaudin, Sarı Lacivertli yöneticilerin transferi bitirmek için Trapp ile temas halinde olduğunu yazdı. 28 yaşındaki Alman file bekçisinin PSG ile 2020 yazına dek sözleşmesi bulunuyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.