Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 'ssk'yı Batırdı' Sözlerine Yanıt: Siz Neden Düzeltmiyorsunuz?

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 'ssk'yı Batırdı' Sözlerine Yanıt: Siz Neden Düzeltmiyorsunuz?
Parti grubunda konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "SSK'yı batırdı" sözlerine "Ne zaman bir yanlışlarını ortaya koysam 'SKK'yı batırdın diyorlar.

Parti grubunda konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "SSK'yı batırdı" sözlerine "Ne zaman bir yanlışlarını ortaya koysam 'SKK'yı batırdın diyorlar. Hadi ben batırdım, 16 yıldır siz neden düzeltemiyorsunuz?" sorusuyla karşılık verdi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından satırbaşları;

"Terör defalarca söylediğim yine söylüyorum bir insanlık suçudur. Terörün genci yaşlısı yoktur. Çünkü teröristlerin vicdanı yoktur. Amaçların ulaşmak için her yola başvururlar. Terör örgütüyle masaya oturanlara hiç kimse unutmasın.

Defalarca uyardık kendilerini tuttuğunuz yol yol değildik dedik. Bütün şehitlerin vebali onların boynunadır. Biz bütün bunları dünyaya anlatmak zorundayız. Siyaset niye vardır niye siyaset yaparız. Ülkeyi büyütmek için siyaset yaparız. Huzur olsun diye siyaset yaparız. Siyasetin varlık nedeni daha itibarlı daha saygın bir Türkiye inşa etmektir.

"SİYASİ GÖRÜŞLERİNİ AÇIK AÇIK DİLE GETİREN HAKİMLER VAR"

Gencecik çocukları eğer hapse atıyorsanız orada adalet yoktur. Avukatı bile neden böyle savunma yapıyorsun diye hapse attılar. Üstelik yasalara aykırı olarak yaptır. Tam bir zorba devlet. Yaptıkları kanunsuzluğunun farkına varıp sabaha karşı serbest bıraktılar. Bir ülke düşünün avukatı hapiste, bir ülke düşünün gazeteci hapiste, bir ülke düşünün akademisyenleri hapiste ve bir ülke düşünün gencecik fidan gibi gençleri hapiste. Gayet açık söylüyorum. Siyasi görüşlerinizi açık açık dile getiren hakimler var. Geldiğimiz nokta budur.

"CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK ZORUNDASIN"

Efendim bir ülkeden demokrasinin varlığı önemlidir. Demokrasi aynı zamanda herkesi can ve mal güvenliğinin altına alınmasıdır. Demokrasi budur. Demokrasilerde herkesin can ve mal güvenliğini sağlamak zorundasın.

"TÜRKİYE BİR ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR"

Bir kişi düşünün yabancı gazeteci, Suudi kökenli başkonsolosluğa giriyor, çıkamıyor bir türlü. Bir sürü rivayet var, öldürüldü diye. Bir gazeteciyi sen koruyamıyorsan, onun güvenliğini sen sağlayamıyorsan, Türkiye Cumhuriyeti devletinden söz edilebilir mi. Cemal Kaşıkçı'nın başkonsolosluğa girişinin fotoğrafını yabancı bir haber ajansı servis ediyor. Türkiye bir çadır devleti değildir kimse sorumlusu hemen yargıya teslim edilmelidir. Bir insanın hayatı bu kadar ucuz olamaz.

SSK ELEŞTİRİSİNE YANIT

Kılıçdaroğlu geldi SSK'yı batırdı dediler defalarca. Ben Genel Müdürlük yaparken batırmışım. 16 yıldır iktidardalar ne zaman canını acıtsam ey Kılıçdaroğlu sen SSK'yı batırdın der. Hadi ben batırdım, sen niye düzeltmiyorsun? Ben bürokratım yasalar ne ise onu yaparım. Bir ordu müfettiş görevlendirdiler bir açığımı bulmak için. Senin feriştahın gelse açığımı bulamaz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.