Kılıçdaroğlu'ndan İnce Yorumu: Bizim Değerimizdir, Sonuna Kadar Kucaklıyorum

Kılıçdaroğlu'ndan İnce Yorumu: Bizim Değerimizdir, Sonuna Kadar Kucaklıyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde açıklama yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde açıklama yaptı. Muharrem İnce'nin CHP'nin bir değeri olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Onu sonuna kadar kucaklıyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından satırbaşları;

"81 milyonu kucaklayacağız. Herkesi kucaklayacağız. Buraya gelmek isteyen il başkanlarımız vardı. Telefon ettim, kimse gelmesin dedim.

"DUVARIN TAMAMINI YIKACAĞIZ"

Duvarın bir kısmını yıktık. Önümüzdeki seçimlerde duvarın tamamını yıkacağız. Önümüzdeki seçimlere ciddi bir hazırlıkla gireceğiz. Bunun çalışmasını el birliği ile yapacağız. Türkiye'yi demokrasiye kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız.

"CHP HUKUKUN TEMİNATIDIR"

Kimseyi dışlamayacağız herkese açıkça söylüyorum. Muharrem İnce bizim değerimizdir onu da sonuna kadar kucaklıyorum. İl başkanlarına sesleniyorum her gittiği yerde onu karşılayın. Kim bizimle yürümek istiyorsa gönül gönüle yürüyeceğiz. Hakkı ve hukuku getirene kadar yürüyeceğiz. Hiç kimse şunu unutmasın; CHP hakkın, hukukun ve adaletin teminatıdır. CHP bu ülkede barış ve huzurun teminatıdır. CHP Türkiye ve yurt dışındaki vatandaşlarımızın güvenliğini sağlayan tek örgüttür."

"YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ"

CHP'nin hakkın, hukukun, adaletin, barışın ve huzurun teminatı olduğunu bildiren Kemal Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"CHP bütün Türkiye sathında ve yurt dışındaki yurttaşlarımızın da güvenliğini sağlayan tek siyasal örgüttür, tek partidir. Çünkü biz Kuvayımilliye'den geliyoruz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden 81 milyonu kucaklıyoruz. Sevgili arkadaşım Muharrem İnce '81 ili gezeceğini' ifade ediyor. Bütün il başkanlarıma talimatımdır, geldiği zaman karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız, ne gerekiyorsa yapacaksınız, gelerek, sevinerek ve bir heyecan içinde yolcu edeceksiniz. Hiçbir endişemiz yok. Hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum, sağolun, varolun. Yolumuza devam ediyoruz."

CHP'DE SULAR DURULMUYOR

24 Haziran 2018 günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP'nin kurumsal olarak Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den az oy alması partide Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yeniden isyan bayrağı açılmasına sebep oldu. Buna karşılık CHP Parti Meclisi Perşembe günü saat 14.00'de olağanüstü toplanacak. Parti Meclisi'nin Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağıran isimleri disipline sevk edeceği iddia ediliyor.

CHP'liler Kılıçdaroğlu'na Karşı Ayaklandı: İstifa Etmezsen Ankara'ya YürürüzCHP'liler Kılıçdaroğlu'na Karşı Ayaklandı: İstifa Etmezsen Ankara'ya Yürürüz Gürsel Erol'un İstifa Çağrısı Karşılık Buldu, CHP'liler Genel Merkez Önünde Kazan KaldırdıGürsel Erol'un İstifa Çağrısı Karşılık Buldu, CHP'liler Genel Merkez Önünde Kazan Kaldırdı İstifa Çağrılarına Karşı Kılıçdaroğlu'ndan İlk Hamle, Parti Meclisi Toplanıyorİstifa Çağrılarına Karşı Kılıçdaroğlu'ndan İlk Hamle, Parti Meclisi Toplanıyor 2018 ERKEN SEÇİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.