Kılıçdaroğlu'ndan Trump'a Sert Tepki: Trump'ın Attığı Her Tweet Türk Halkının Onurunu Zedeliyor

Kılıçdaroğlu'ndan Trump'a Sert Tepki: Trump'ın Attığı Her Tweet Türk Halkının Onurunu Zedeliyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düzenlediği ekonomi toplantısında, Türkiye'nin tarihinin en önemli dönemlerinden birisini yaşadığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düzenlediği ekonomi toplantısında, Türkiye'nin tarihinin en önemli dönemlerinden birisini yaşadığını söyledi. Kılıçdaroğlu ayrıca ABD Başkanı Donald Trump'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımları eleştirdi.

"TÜRK HALKININ ONURUNU ZEDELİYOR"

Kılıçdaroğlu, toplantıda ekonomi üzerine konuştu fakat ABD Başkanı Donald Trump'ın Twitter paylaşımlarını sert bir dille eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Trump'ın attığı her tweet Türk halkının onurunu zedeliyor. Asla kabul etmiyoruz. Asla doğru bulmuyoruz. Hele hele müttefik olarak tanımladığımız bir ülkenin Türkiye'ye düşmanca yaklaşımını asla doğru bulmuyoruz. Bu konuda Türkiye'de bir görüş birliğinin sağlanması da bence çok önemli." dedi.

"HEP BİRLİKTE ÇABA GÖSTERMEK ZORUNDAYIZ"

Ekonomi üzerine yapılan toplantıda Kılıçdaroğlu, yaşanan ekonomik ve siyasal krizin halkı yediden yetmişe etkilediğini söyledi. Kılıçdaroğlu toplantıda; "Hep birlikte bu sorunu aşmak için çaba göstermek zorundayız. Bunun birinci yolu kararlı, sabırlı ve tutarlı bir politikayla yola devam etmektir. Neyi, nasıl yapacağınızı çok iyi bileceksiniz. Eğer neyi, nasıl yapacağınızı bilmeden, öngörmeden, planlamadan yola çıkarsanız bu krizi aşamazsınız. Krizi aşmak, sağlıklı bir süreci yaşama geçirmek için ilk yapılması gereken iş, sorunu yaşayanlarla bir araya gelmektir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.