Kız Öğrenci Sınıfta Şakalaştığı Arkadaşını Kalemtıraş Bıçağı Ile Yaraladı

Kız Öğrenci Sınıfta Şakalaştığı Arkadaşını Kalemtıraş Bıçağı Ile Yaraladı
Rize'de, 6'ncı sınıfta okuyan 10 yaşındaki M.C.

Rize'de, 6'ncı sınıfta okuyan 10 yaşındaki M.C. adlı kız öğrenci, sınıfta şakalaştığı erkek öğrenci A.K.A.'yı kalemtıraş bıçağı ile yüzünden yaraladı. Sosyal medyada olayın, 'Momo' oyunu yüzünden yaşandığı yönünde paylaşımlar yapılınca Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, olayın bu oyunla ilgisinin bulunmadığını belirtti.

Olay, perşembe günü Piri Çelebi Mahallesi'ndeki Kurtuluş Ortaokulu'nda meydana geldi. 6'ncı sınıfta okuyan M.C. sınıfta sakalaştığı arkadaşı A.K.A.'yı, kalemtıraş bıçağıyla yüzünden yaraladı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

A.K.A., öğretmenleri tarafından Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. A.K.A.'nın durumunun iyi olduğu belirtilirken, aileler olayla ilgili şikayette bulunmadı.

"MOMO OYUNU İLE İLGİSİ YOK"

Sosyal medyada olayın, çocukları ve gençleri intihara sürüklediği öne sürülen 'Momo' oyunu yüzünden yaşandığı yönünde paylaşımlar yapıldı. Paylaşımlar üzerine Rize Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Servisi olayla ilgili inceleme başlattı. Öğrenciler, arkadaşları, aileleri ve öğretmenleri dinleyen görevliler, olayı çok yönlü olarak ele aldı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, olayın 'Momo' oyunu ile ilgisinin bulunmadığı, çocukların arasındaki şakalaşmadan kaynaklandığını belirledi.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.