Kktc'deki Ercan Havalimanı Çalışanlarının Ek Mesai Eylemi Sonrası Uçuşlar Durdu

Kktc'deki Ercan Havalimanı Çalışanlarının Ek Mesai Eylemi Sonrası Uçuşlar Durdu
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası'nın ek mesai eylemi nedeniyle Ercan Havalimanı'ndaki tüm uçuşlar durduruldu. ÇALIŞANLARIN EYLEMİ SONRASI UÇUŞLAR DURDU KKTC'de Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası, hükümet ile sürdürül.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin başkenti Lefkoşa'da Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası'nın ek mesai eylemi nedeniyle Ercan Havalimanı'ndaki tüm uçuşlar durduruldu.

ÇALIŞANLARIN EYLEMİ SONRASI UÇUŞLAR DURDU

KKTC'de Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası, hükümet ile sürdürülen ek mesai görüşmelerinin sonuç vermemesi üzerine bugün akşam saatlerinde eyleme başladı. Sendikanın başlattığı eylem sebebi ile havalimanındaki tüm uçuşların karşılıklı olarak durdurulduğu öğrenildi. Alana iniş yapmak isteyen uçakların ise en yakındaki başka hava limanlarına yönlendirildiği aktarıldı. Eylem sebebi ile uçuşlarını gerçekleştiremeyen yolcular ise duruma tepki göstererek, uçuşların yeniden başlamasını istedi.

SENDİKA FAZLA MESAİYE KALMAK İSTEMİYOR

KKTC Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası Başkanı Cem Kapısız ise, yaptığı açıklamada, Sendikanın fazla mesaiye kalmaması nedeniyle acil inişler dışında tüm uçuşların durdurulduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.