Kocaeli'de Bir Vatandaş, Hasta Köpeği Tedavi Ettirmek İçin 500 Metre Sırtında Taşıyarak Veterinere Götürdü

Kocaeli'de Bir Vatandaş, Hasta Köpeği Tedavi Ettirmek İçin 500 Metre Sırtında Taşıyarak Veterinere Götürdü
Kocaeli'de sokakta hareketsiz yatan sokak köpeğini gören vatandaş, köpeği veterinere kadar sırtında taşıdı.Kocaeli'nin Körfez Mimar Sinan Mahallesi Körfez Belediyesi hizmet binası yanında meydana gelen olayda, sokakta hareketsiz yatan bir sokak köpeğini gören genç bir şahıs, hay.

Kocaeli'de sokakta hareketsiz yatan sokak köpeğini gören vatandaş, köpeği veterinere kadar sırtında taşıdı.Kocaeli'nin Körfez Mimar Sinan Mahallesi Körfez Belediyesi hizmet binası yanında meydana gelen olayda, sokakta hareketsiz yatan bir sokak köpeğini gören genç bir şahıs, hayvanın yanına yaklaştı.

KÖPEĞİ SIRTINDA 500 METRE TAŞIDI

Hayvanın hareket edemeyecek kadar hasta olduğunu gören genç, sırtına aldığı köpeği tedavi ettirmek için veterinere kadar taşıdı. Sırtında köpekle, yaklaşık 500 metre yürüyen genç şahsı, o sırada yoldan geçen bir motosiklet sürücüsü görüntüledi.

KÖPEĞİN CİĞERLERİNDE ENFEKSİYON OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Görüntülerde sırtındaki köpekle caddede ilerleyen genç, sırtındaki ağırlığa aldırmadan metrelerce ilerliyor. Motosiklet sürücüsünün sorusu üzerine genç, köpeğin ciğerlerinde enfeksiyon olduğunu ve tedavi için veterinere götürdüğünü söylüyor.

O ANLARI KAMERAYA KAYDEDEN MOTOSİKLETLİ, GENCE TEŞEKKÜR ETTİ

Sokak köpeğini tedavi ettirmek için sırtında taşıdığını öğrenen sürücü ise gence teşekkür ediyor. Yaklaşık 500 metre yürüyen genç, hasta köpeğin veterinerde tedavi edilmesini sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.