Konserde Protesto Edilen Binali Yıldırım: Bizi Sevmeyenleri De Seviyoruz

Konserde Protesto Edilen Binali Yıldırım: Bizi Sevmeyenleri De Seviyoruz
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Yeniden Doğuş operasında bir grup seyirci tarafından "Her şey çok güzel olacak" sloganlarıyla protesto edildi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Yeniden Doğuş operasında bir grup seyirci tarafından "Her şey çok güzel olacak" sloganlarıyla protesto edildi. Yıldırım, konuyla ilgili soruya "Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz." diye cevap verdi.

Cuma namazını Eyüp Sultan Camisi'nde kılan Yıldırım, çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları kırmayarak fotoğraf çekildi. Binali Yıldırım'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti.

Cami çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yıldırım, seçim koordinasyon merkezinin hazırladığı program için Eyüpsultan'da bulunduğunu söyledi.

KONSERDE PROTESTO EDİLMESİ

Dün katıldığı opera gösteriminde "Her şey çok güzel olacak" sloganlarına gülümseyerek ve alkış yaparak karşılık verdiğinin hatırlatılması üzerine Yıldırım, "Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz." dedi.

Binali Yıldırım

EYT SORUNU

"Emeklilikte yaşa takılanlar için seçimden önce 'biraz sabır' demiştiniz, gelişme var mı?" sorusuna ise Yıldırım, "İlgili bakanlığımız çalışmalarını yapıyor." yanıtını verdi.

İmamoğlu'ndan Yıldırım'ı Protesto Edenlere Tepki: Keşke Sadece Alkışlasalardıİmamoğlu'ndan Yıldırım'ı Protesto Edenlere Tepki: Keşke Sadece Alkışlasalardı Konser Salonuna Giren Binali Yıldırım'a Tepki: Her Şey Çok Güzel OlacakKonser Salonuna Giren Binali Yıldırım'a Tepki: Her Şey Çok Güzel Olacak İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.