Köpeklere İşkence Yapan Cani Kadın, Ölü Hayvanları Bahçesine Gömüyor! Dehşet Anları Kamerada

Köpeklere İşkence Yapan Cani Kadın, Ölü Hayvanları Bahçesine Gömüyor! Dehşet Anları Kamerada
Arnavutköy'de mahallelinin baş belası haline gelen yaşlı bir kadın, çok sayıda köpeği sopayla kovalayıp saldırdı.

Arnavutköy'de mahallelinin baş belası haline gelen yaşlı bir kadın, çok sayıda köpeği sopayla kovalayıp saldırdı. Mahallelinin de korktuğu kadının köpeklere saldırdığı o anlar kameralara yansırken, yaşlı kadının ölü köpekleri ise evinin bahçesine gömdüğü iddia edilen görüntüler de ortaya çıktı. Saldırıya uğrayarak korkan bir kadın ise hüngür hüngür ağladı.

YAŞLI KADIN KÖPEKLERE SALDIRDI

Arnavutköy Merkez Mahallesi'ndeki müstakil bir evde çok sayıda köpekle tek başına yaşayan 63 yaşında Selime Genç isimli bir kadın, mahallelinin korkulu rüyası haline geldi. Gece ve gündüz demeden köpekleri evinden dışarıya çıkartan kadın, vatandaşlara saldırmasını umursamadan sokakta ve caddelerde terör estirdi. Sopayla köpeklere saldırdı.

KAMERAYA KAYDEDİLDİ

Mahalleliye saldırısının yanı sıra köpeklere de kötü davranan kadın, elinde sopayla şiddet uygularken görüntülendi. Mahallede resmen terör estiren kadın, zaman zaman sopayla köpekleri kovalayarak onları kapalı alanda zapt etmek için sopayla saldırdı. Dakikalarca süren şiddet ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

SALDIRIYA UĞRAYAN KADIN AĞLADI

Öte yandan evin sokağından güpegündüz yürüyen bir kadın ise köpeğin saldırısına uğraması sonucu koşarak kaçtı. Yaşadığı korku sonucu gözyaşlarına hakim olamayan kadın hüngür hüngür ağladı. Gece saatlerinde evine giden bir adam da yine topluca harekete geçen köpekleri hedefi oldu.

BAHÇESİNE ÖLÜ KÖPEKLERİ GÖMÜYOR

Mahalleli, bahçesi ölü köpekleri gömmesi nedeniyle mezarlığı dönen kadına bir anda müdahale edilmesini istiyor. Güvenlik kamera görüntülerinde ise kadının dışarıya saldığı köpekleri araçlara ve vatandaşlara saldırttığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.