Köpeklerin Liseli Öğrenciyi Öldürdüğü İlçede Vatandaşlar Sokakta Sopayla Geziyor

Köpeklerin Liseli Öğrenciyi Öldürdüğü İlçede Vatandaşlar Sokakta Sopayla Geziyor
Kayseri'de 14 yaşındaki Mehmet Özer'in köpekler tarafından parçalanmasının ardından ilçede tedirginlik sürüyor.

Kayseri'de 14 yaşındaki Mehmet Özer'in köpekler tarafından parçalanmasının ardından ilçede tedirginlik sürüyor. Kan donduran olay sonrası öğrenciler tedirginlik yaşıyor ve grup halinde okula girip çıkıyor veliler ise ellerinde sopayla geziyorlar. Sokakta yürüyen vatandaşlar "Köpek korkusundan elimizde sopalarla geliyoruz." diyerek bu şekilde bir korunma yöntemi bulduklarını ifade etti.

VELİLER SOPALARLA ÖĞRENCİLERİ KORUMAYA ÇALIŞIYOR

Liseli öğrencinin hayatını kaybettiği köpek saldırısının ardından ilçe ayağa kalktı. Öğrenciler, gruplar halinde okula girip okuldan çıkıyor. Veliler ise hem kendilerini hem çocukları sopalarla korumaya çalışıyorlar. Olaydan sonra köpeklerin toplatıldığı belirtilse de çok sayıda köpek başı boş şekilde gezmeye devam ettiği ifade ediliyor.

NE OLMUŞTU?

Geçen Cuma günü meydana gelen olayda, Baki-Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi 9/A sınıfı öğrencileri Mehmet Özer ve Hacı Ali Tuğrul (14), okul çıkışı evlerine giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Mehmet Özer, olay yerinde yaşamını yitirirken, Hacı Ali Tuğrul ise yaralı kurtuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.