Korkunç Töre Cinayeti! 16 Yaşındaki Kızını, Arkadaşına Öldürttü

Korkunç Töre Cinayeti! 16 Yaşındaki Kızını, Arkadaşına Öldürttü
Evden kaçan kızını öldürmesi için arkadaşına öldürten cani baba,ülkede infial yarattı.

Evden kaçan kızını öldürmesi için arkadaşına öldürten cani baba,ülkede infial yarattı. Hindistan'ın Bihar kentinde töre cinayetlerine karşı protesto gösterileri düzenlendi.

KIZINI ÖLDÜRMESİ İÇİN ARKADAŞINA VERİP KAYIP İHBARINDA BULUNMUŞ

Hindistan'ın Bihar kentinde ismi Anjana olarak açıklanan 16 yaşındaki kız, kısa bir süre önce bir erkekle evden kaçtı.Üç gün sonra eve döndüğünde babası, kızını yakın bir arkadaşına teslim ederek evden kovdu. Baba, polise giderek kızının kaybolduğu ihbarında bulundu.

VAHŞİCE KATLEDİLMİŞ

Polis, yaptığı çalışmalar sonucunda Anjana'nın cesedini kafası koparılmış, yüzüne asit dökülmüş ve vücudunun diğer bölümlerinde bıçak darbeleri vurulmuş bir şekilde bulundu.

Cesedi teşhis etmek için polis merkezine çağrılan anne ve baba, gitmedikleri gibi ailenin diğer fertlerine gitmemeleri söyledi. Bunun üzerine polis, anne ve babadan şüphelendi.

POLİS TÖRE CİNAYETİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Polise çelişkili bir şekilde ifade veren anne ve baba, gözaltına alındı. Ailenin en büyük kızı, olayı polise anlatıp babalarının kız kardeşlerini akrabasına öldürmesi için teslim ettiğini söyledi.

Tüm bulguların kızın töre cinayetine kurban gittiğini söyleyen polis, kızın cesedinin öldürüldükten üç gün sonra evine birkaç yüz metre uzakta bulunduğunu söyledi.

Olaydan sonra kentte töre cinayetlerine karşı protestolar düzenlendi.

HABERLER.COM/ DIŞ HABERLER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.