Kostas Mitroglou, Malatyaspor Maçında Oynayacak Mı?

Kostas Mitroglou, Malatyaspor Maçında Oynayacak Mı?
Yunanistan'ın Liechtenstein ile oynadığı maçta sakatlanan Kostas Mitroglou'nun, Yeni Malatyaspor ile önce kupada sonra ligdeki karşılaşmalarında forma giyemeyeceği öğrenildi.
Yunanistan'ın Liechtenstein ile oynadığı maçta sakatlanan Kostas Mitroglou'nun, Yeni Malatyaspor ile önce kupada sonra ligdeki karşılaşmalarında forma giyemeyeceği öğrenildi. Tecrübeli forvetin tedavisi sebebiyle kritik dönemdeki bu iki mücadelede oynamayacak olması teknik direk Fatih Terim'in canını sıktı.

DERBİDE SAHADA

Kostas Mitroglou'nun tedavisinin fazla uzun sürmeyeceği kaydedildi. 31 yaşındaki golcü ismin 14 Nisan'da Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanacak derbi maça ise yetişmesi bekleniyor. Mitroglou, Akhisar maçında attığı kritik golle şampiyonluk umutlarını sürdürmüştü.

DIAGNE'NİN OMZU ÇIKTI

Senegal - Mali maçında sakatlanan Mbaye Diagne'nin sürek kemiği ile köprücük kemiği bağlanma bölgesinde birinci aşamada çıkık tespit edildi. Tedavisine başlayanan 27 yaşındaki forvetin durumu belirsiz. Yeni Malatyaspor maçına yetişmezse, Kostas Mitroglou da sakat olduğu için Cimbom forvetsiz kalacak. Sinan Gümüş 11'de başlayacak.

.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.