Kostas Mitroglou'nun "tımarhanede" Sevinci

Kostas Mitroglou'nun "tımarhanede" Sevinci
Uzatmaların son dakikasında attığı golle Akhisar maçının kahramanı olan Galatasaray'ın Yunan yıldızı Kostas Mitroglou, Türk Telekom Stadı'nı coştururken, ülkesinde de büyük sevinç yarattı.
Uzatmaların son dakikasında attığı golle Akhisar maçının kahramanı olan Galatasaray'ın Yunan yıldızı Kostas Mitroglou, Türk Telekom Stadı'nı coştururken, ülkesinde de büyük sevinç yarattı. Golcü futbolcunun galibiyeti getirmesine geniş yer ayıran Yunan basını, "Kostas takımına can verdi…Başaksehir'e kolay şampiyonluk yok... Kostas'ın golü Galatasaray'a zaferi getirdi… Kostas 90+4'te attı Galatasaray hayatta kaldı… 'Mitroglou zafer istedi" manşetlerini attı.

HERKESİ TIMARHANELİK ETTİ

Bu arada Kostas Mitroglou için Türk Telekom Stadı'nda Yunan müziği çalındı ve sarıkırmızılı taraftarlar Yunanca melodilerle galibiyeti kutladı.

Şarkıcı Panos Kiamos tarafından söylenen "Sto trelokomeio" şarkısı oldukça ilginç sözlere sahip. Türkçe'ye çevirisi "Tımarhanede" olan şarkının nakarat kısmındaki tercümesi ise, "Yaptığın bu şeylerle ikimizi de tıımarhanelik edeceksin" şeklinde... Kostas Mitroglou'nun bu şarkıyı çok sevdiği ve stadyumda çalınmasına çok mutluolduğu öğrenildi.

TERİM'DEN ÖZEL İSTEK

Galatasaray'ın devre arası transferinin bitmesine az bir süre kala Marsilya'dan 1.5 yıllığına kiraladığı Kostas Mitroglou, kariyerinde 10. kez uzatmada gol atmayı başardı.

Maç sonrası, "Kaleci bir hata yaptı, ben de bunu değerlendirdim" diyen 30 yaşındaki futbolcuyu, soyunma odasında hocası Fatih Terim'in de özel olarak kutlayarak, "Bu gollerin devamını bekliyorum" dediği öğrenildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.