Lazio Cephesinden Muslera Ve Galatasaray Itirafı

Lazio Cephesinden Muslera Ve Galatasaray Itirafı
Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, İtalyan basınına verdiği röportajında Fernando Muslera hakkında da konuştu. Galatasaray'a 2011/2012 sezonunun başında transfer olan Muslera'yı, satma gibi bir planları olmadığını söyleyen Tare, Lorik Cana seçiminin sebebini de anlattı. Tare, Mu.
Lazio Sportif Direktörü Igli Tare, İtalyan basınına verdiği röportajında Fernando Muslera hakkında da konuştu.

Galatasaray'a 2011/2012 sezonunun başında transfer olan Muslera'yı, satma gibi bir planları olmadığını söyleyen Tare, Lorik Cana seçiminin sebebini de anlattı.

Tare, Muslera ile yeni sözleşme imzalamak için anlaştıkları sırada Galatasaray'ı tercih ettiğini dile getirirken ''Fernando Muslera ile sözleşme uzatması için anlaşmıştık ama sonra vazgeçti. Galatasaray ile anlaşmıştı'' ifadelerini kullandı.

Lorik Cana'yı da tecrübesiyle tercih ettiklerini dile getiren Tare, ''Cana da o dönem Galatasaray'da oynuyordu. Araştırdık, Cana'nın tecrübesinin bize yardımcı olacağını düşündük'' dedi.

Galatasaray'a transfer olduğundan bu yana birçok başarı elde eden Fernando Muslera, sarı-kırmızılı takımdaki kariyerinde 11 kupa kazandı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.