Lema'nın Menajerinden Beşiktaş Iddiası

Lema'nın Menajerinden Beşiktaş Iddiası
Süper Lig'de gelecek sezon yeniden ''Feda'' diyecek Beşiktaş için bir iddia da Arjantinli defans oyuncusu Cristian Lema'nın menajerinden geldi.
Süper Lig'de gelecek sezon yeniden ''Feda'' diyecek Beşiktaş için bir iddia da Arjantinli defans oyuncusu Cristian Lema'nın menajerinden geldi. Arjantinli savunmacının menajeri ''Beşiktaş'tan teklif bekliyoruz.'' dedi.

Sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 27 yaşındaki oyuncu hakkında konuşan menajer, Benfica'dan teklif aldıklarını dile getirirken Beşiktaş ve Lokomotiv Moskova'dan da teklif beklediklerini dile getirdi. 

Yunan basınına konuşan menajer, "Geçmişte Olympiakos ile bir görüşmemiz oldu. Cristian, finansal şartlardan memnun kalmamıştı. Şu anda Benfica'dan bir teklif aldık, önümüzdeki günlerde Beşiktaş ve Lokomotiv Moskova'dan da bir teklif gelmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kariyeri boyunca Arjantin'de oynayan 1,90'lık sağ ayaklı stoper, geçtiğimiz sezon Arjantin Ligi'nde 22 maça çıktı ve 6 gol, 3 asistlik bir performansla skora ciddi bir katkıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.