LGS’ye giren engelli öğrencilere HBB’den ulaşım desteği
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında sınava katılan engelli öğrencilerin sınav merkezlerine ulaşımını sağlayarak eğitim hayatlarına destek verdi.
HBB tarafından il genelinde yürütülen çalışma kapsamında, sınava girecek engelli öğrenciler evlerinden alınarak sınav merkezlerine güvenli ve konforlu bir şekilde ulaştırıldı. Sınavın tamamlanmasının ardından öğrencilerin evlerine dönüşleri de HBB ekipleri tarafından sağlandı.
Sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler ve aileleri, sınav günü kendilerine sağlanan ulaşım desteğinden dolayı HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkür etti.
HBB yetkilileri, engelli bireylerin eğitim, sağlık ve sosyal yaşama erişimini kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.